top of page

Om mig

Jeg hedder Stefanie Mørk Christensen, jeg er mor, kæreste, datter, søster og på vej til at blive helt mit eget unikke jeg. 

Jeg har altid haft en kærlighed til dyr og har gennem min opvækst haft kaniner og hunde. Da jeg skulle vælge i hvilken karriermæssigretning jeg ville gå, har både dyrepasser og dyrelæge været oppe og vende. Det var bare som om, at det ikke rigtigt ræsonnerede med mig og jeg endte derfor i en helt tredje retning. Jeg endte med at uddanne mig til bioanalytiker. Jeg har efterfølgende taget en kandidat i Biomedicin på Roskilde Universitet og har arbejdet som kemiker for forskellige medicinalvirksomheder. 

Da jeg faldt over telepatien kunne jeg mærke, at det var den måde jeg skulle arbejde med dyr på - hvis jeg altså overhovedet skulle arbejde med dyr. Der gik faktisk ovet et halvt år fra jeg først stiftede bekendskab med dyretelepati til, at jeg tog beslutningen om at gå i gang med det.

Jeg troede, at man skulle have ”specielle” evner for at kunne snakke med dyr, og jeg følte mig overhovedet ikke særligt speciel. Af frygt for at fejle fandt jeg på en masse undskyldninger for ikke at gå igang.

Virkeligheden er dog den, at alle har en medfødt evne til at kunne tale telepatisk med dyr. Da jeg læste, at evnen var medfødt var det som om, at al min frygt forsvandt. Ordet ”medfødt” gav mig en følelse af, at det var umuligt at fejle - for jeg var jo født med evnen. Det blev mit startskud til at komme igang med telepati.  

Man kan telepatere med alle slags dyr. Jeg har selv en store passion for hunde og specialiserer mig indenfor dette område.

Stefanie II.jpg
Stefanie IV.jpg

Min tilgang

Jeg er meget jordnær og har en holistisk, professionel og naturlig tilgang til telepatien samt i min formidling til ejer.

Jeg er som regel meget struktureret i min fremgangsmåde grundet min akademiske baggrund, men selvfølgelig sker det, at dyrene har budskaber som de bare må ud med også tager jeg selvfølgelig det først.  

 

Jeg ser det som en ære at få lov til at være talerør for dyr og kunne formidle deres ønsker og behov til deres ejer.

Mit mål er, at skabe en bedre forståelse og forbindelse mellem ejer og dyr.     

bottom of page